Tips and tricks voor borstvoeding buitenshuis

Tips and tricks voor borstvoeding buitenshuis

Je geeft trots borstvoeding, maar voelt je niet helemaal op je gemak om dit in het openbaar te doen? Dat begrijpen we helemaal. Met deze tips and tricks wordt borstvoeding geven overal even evident!

Borstvoedingsbeha's

Een borstvoedingsbeha is ontzettend handig om je niet in bochten te moeten wringen wanneer je baby gevoed moet worden. Er zijn verschillende systemen om ze te openen. Bij sommige modellen wordt de borst grotendeels onthuld terwijl anderen enkel de tepel vrijmaken. Iedereen heeft een andere voorkeur, dus kies zelf waar jij je het beste bij voelt.

De juiste kledij

Er is een groot aanbod aan aangepaste borstvoedingskledij waarbij je in een mum van tijd klaar bent om je baby de borst te bieden. Er zijn heel wat merken die topjes, truien en jurken (die je vaak zowel tijdens de zwangerschap als tijdens het geven van borstvoeding kan dragen) met slimme openingen ter hoogte van je borsten bieden.

Een borstvoedingsdoek

Wanneer je je echt niet op je gemak voelt in het openbaar, bestaan er tal van doeken en sjaals om jezelf en je baby achter te verbergen wanneer je borstvoeding geeft. Dit werkt echter niet voor iedereen: sommige baby's houden er niet van om bedekt te worden. Wat jouw oplossing voor discrete borstvoeding ook is, onthoud vooral dat er niets mis is met borstvoeding wanneer je baby er behoefte aan heeft, waar je ook bent. Geen enkele reden om je te schamen of jezelf te verbergen dus!

Word lid van De Roze Doos

Meer dan 800 euro voordelen, waaronder toegang tot al onze geschenkdozen !

Advantages