Jouw baby is uniek

Je dacht altijd dat alle baby’s op elkaar leken? Niets is minder waar.

Elke baby is anders, elke baby is uniek. Niet alleen zal je je eigen kindje kunnen herkennen uit duizend andere, maar bovendien heeft hij ook al zijn eigen persoonlijkheid. Na verloop van tijd zal je die beter leren kennen en eraan wennen. 

Werp dus gerust alle ‘ opvoedingsvoorschriften ’ overboord. De sleutel tot succes is een opvoeding op maat. En om te weten wat goed is voor hem, vertrouw je gewoon op je intuïtie en je liefde : het zijn de beste gidsen die je kan hebben.

Neem je tijd om hem te leren kennen zonder je te veel zorgen te maken of je het al dan niet goed aanpakt. Zo krijgt hij de kans om helemaal zichzelf te zijn en zich te ontplooien.

Hoe moet je dit doen?

Tijdens de zwangerschap zal je lichaam zich aanpassen en het gehalte van bepaalde hormonen zal stijgen. Deze maatregelen zijn noodzakelijk voor de zwangerschap. Bij de geboorde worden deze hormonen opnieuw aangepast, wat een 'postnatale depressie' als gevolg kan hebben. Het gaat op een depressie 'post partum', ookwel baby blues genoemd. Progressief gezien zullen de hormonen zich stabliseren en allemaal in orde komen. Huid aan huid contact zorgt voor een efficiënte behandeling om deze leegte in hormonen te vullen, zolang het rustig verloopt!

Word lid van De Roze Doos

Meer dan 800 euro voordelen, waaronder toegang tot al onze geschenkdozen !

Advantages