Haal nu De Roze Doos: Mijn Eerste Maanden bij Dreambaby

De Roze Doos: Mijn Eerste Maanden bij Dreambaby

Wist je dat … als je baby tussen de 3 en de 5 maanden oud is, je gratis onze geschenkdoos Mijn Eerste Maanden ontvangt? Bovendien kan je deze doos voortaan ook afhalen bij een Dreambaby-winkel in je buurt! Lees hier hoe je dat precies doet.

De Roze Doos: Mijn Eerste Maanden zit boordevol praktische informatie over de gezondheid, voeding en het welzijn van jouw baby. Daarnaast ontvang je tal van leuke staaltjes om uit te proberen en kortingsbonnen voor verschillende producten of diensten die aangepast zijn aan de leeftijd van je kindje.

Haal je geschenkdoos gratis bij Dreambaby

Goed nieuws! Voortaan kan je De Roze Doos: Mijn Eerste Maanden ook gratis afhalen bij een Dreambaby-winkel in je buurt.

Vind een Dreambaby in jouw buurt

Hoe ontvang je deze geschenkdoos?

Als je al ingeschreven bent via de website van De Roze Doos, sturen wij je een mail zodra je baby oud genoeg is. Met deze mail kan je vervolgens de geschenkdoos afhalen bij Dreambaby.

Ben je nog niet ingeschreven? Registreer je dan snel via onze website om de doos te ontvangen én ontdek onze vele andere voordelen zoals kortingen, e-coupons, maandelijkse online magazines, praktische gidsen en acties.

Ben je ouder van een tweeling? Dan mag je deze geschenkdoos in tweevoud gaan afhalen. Je geniet dan van dubbel zoveel staaltjes en kortingen voor je kindjes!

Schrijf je nu in om je geschenkdoos te ontvangen

Word lid van De Roze Doos

Meer dan 800 euro voordelen, waaronder toegang tot al onze geschenkdozen !

Advantages