Baby’s eerste verjaardag komt eraan!

De tijd vliegt. Je kunt het je misschien nog niet voorstellen, maar over een paar weken wordt je baby alweer 1 jaar! Het is allemaal zo cliché, maar wat is er veel gebeurd in het afgelopen jaar en wat heeft jouw baby zich ontwikkeld!

Een heel speciale dag dus, die eerste verjaardag. Eerlijk is eerlijk, het is natuurlijk vooral voor papa en mama een bijzondere dag, want aan je baby zal het allemaal voorbij gaan. Hoe dan ook is het natuurlijk tijd voor een verjaardagsfeestje! Lekker kliederen met taart, spelen met het inpakpapier en heel veel liefde. En natuurlijk cadeautjes!

Onze tip: doe jouw jarige job een zelfgemaakt boek cadeau! Baby’s houden van boekjes. Ze houden er van om voorgelezen te worden, maar zelf door boekjes bladeren vinden ze ook erg leuk. Inmiddels kan jouw kindje meerdere mensen herkennen. De wereld wordt groter dan alleen papa en mama en hij herkent ook opa en oma en misschien wel ooms, tantes en andere mensen die dichtbij jullie staan. Misschien heeft jouw kindje al wel interesse in (bepaalde) dieren of kijkt hij naar iedere vrachtwagen die voorbij rijdt. Maak voor zijn verjaardag zijn eigen boekje met daarin foto’s van de dingen waar hij van houdt.

Bij Pixum hebben we het Pixum Babyboek. Een super leuk fotoboek speciaal voor de allerkleinste boekenwurmen. Het boek is vierkant en heeft stevige kartonnen pagina’s die heel fijn zijn voor kleine dreumes (ja, want dat is jouw baby nu bijna!) handjes. Je baby kan dingen al steeds beter vastpakken en zal daardoor zelf door dit boekje kunnen bladeren. Wat zal hij dat leuk vinden! Het boekje heeft een zachte en flexibele ringband waardoor het bladeren babyproof is. Het Pixum Babyboek kun je helemaal naar de smaak van je kindje ontwerpen, zo leuk!

Maak een babyboek met daarin foto’s van zijn familie: papa, mama, opa, oma, de hond of kat, ooms, tantes, neefjes en nichtjes. En wat dacht je van een boekje vol met dieren? Dieren die je op de (kinder)boederij tegenkomt of foto’s van jullie eigen huisdieren. Je kunt er ook een educatief boek van maken door er plaatjes van voorwerpen in verschillende kleuren aan toe te voegen. Of gewoon foto’s van jouw baby zelf. Zijn eigen jaarboek met daarin foto’s van het afgelopen jaar.

Je kindje kan zelf door het boekje bladeren en de foto’s bekijken, maar het is natuurlijk ook super leuk om er samen doorheen te bladeren en alles en iedereen op de foto’s aan te wijzen en te benoemen. Leuk én leerzaam!

Word lid van De Roze Doos

Meer dan 800 euro voordelen, waaronder toegang tot al onze geschenkdozen !

Advantages