Nutrilon® Opvolgmelk met Pronutra®-ADVANCE

Nutrilon® Opvolgmelk met Pronutra®-ADVANCE

Gebaseerd op 120 jaar onderzoek naar babyvoeding ontwikkelde Nutricia de opvolgmelk Nutrilon® Pronutra®-ADVANCE, een formule speciaal ontworpen om het immuunsysteem* van je baby te ondersteunen, terwijl hij de wereld ervaart.

Nutrilon®Pronutra®-ADVANCE is niet zomaar opvolgmelk. Het onderzoekscentrum van Nutricia is het grootste in Europa op gebied van babyvoeding. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat zij deze unieke samenstelling creëerden die afgestemd is op de ontwikkeling van je baby*.

Zo bevat de opvolgmelk van Nutrilon®Pronutra®-ADVANCE niet alleen vitamines A, C en D, die bijdragen tot de normale werking van het immuunsysteem, maar ook omega-3 vetzuren zoals ALA die mee zorgen voor de normale ontwikkeling van de hersenen en het zenuwstelsel.

Wist je trouwens dat de darmen van je baby voor maar liefst 70 procent van de afweer tegen infecties zorgen? Om de opbouw van de darmflora van je kindje zo optimaal mogelijk te laten verlopen, is goede voeding essentieel.

*Borstvoeding is de beste voeding voor je baby. Nutrilon® Opvolgmelk met Pronutra®-ADVANCE bevat vitamines A, C en D die bijdragen tot de normale werking van het immuunsysteem. Als onderdeel van een gezonde, gevarieerde voeding.

Gesponsord artikel.

Word lid van De Roze Doos

Meer dan 800 euro voordelen, waaronder toegang tot al onze geschenkdozen !

Advantages