Hygiëne in huis was nooit belangrijker dan na de coronapandemie

Hygiëne in huis

Alle ouders willen een veilige en gezonde omgeving creëren voor hun kindje. Vooral sinds de coronapandemie is een goede hygiëne een belangrijke factor geworden voor onze gezondheid. Met de producten van Sanytol wordt je huis schoonmaken meteen een stuk makkelijker.

Je huis hygiënisch houden met een baby, peuter of kleuter in huis lijkt misschien een onmogelijke opgave. Ze raken alles aan, stoppen allerlei zaken in hun mond en kruipen over je vloer. Hoe houd je dan alles proper? We lieten onze 30 Testing Mums een aantal producten van Sanytol drie weken lang uittesten en vroegen hen naar het resultaat én hun mening! Ze probeerden de Sanytol desinfecterende allesreiniger, de Sanytol vloeibare zeep en het Sanytol ontsmettingsmiddel voor wasgoed uit.

Binnen ons panel van 30 Testing Mums was 27 procent tussen de 18 en 25 jaar oud en 73 procent tussen de 26 en 46 jaar. Bij de helft van de testers was het jongste kind tussen de 3 en 6 maanden oud, terwijl 31 procent een jongste kind had tussen 0 en 3 maanden en 19 procent tussen 6 en 12 maanden. Van alle ondervraagden had bovendien meer dan de helft ook huisdieren. Met dieren in huis, is een goede hygiëne nog dubbel zo belangrijk, dus zij waren zeker het perfecte testpubliek voor de producten van Sanytol.

De invloed van de coronapandemie

Na afloop van de testperiode vulden alle deelnemers een enquête in om hun ervaringen te delen met andere ouders. Daarin geeft maar liefst 65 procent van de deelnemers aan dat desinfecteren voor hen belangrijk is, zeker in de omgeving van een baby. Bovendien geeft deze groep ook aan dat ze sinds het begin van de coronapandemie vaker desinfecteren. De vaakst gereinigde voorwerpen bij onze testende ouders zijn de verschoningstafel, de eetstoel van hun kindje, kleding, verschillende oppervlakken in huis, speelgoed, de vloer, knuffels en zuigflessen.

Sanytol postief onthaald

Een groot deel van de ondervraagden kende het merk Sanytol al voor de test (68%). Van die groep gaf de overgrote meerderheid aan dat ze Sanytol een betrouwbaar merk vinden (94%) én dat ze de producten kwalitatief vinden (88%). Maar dé hamvraag is natuurlijk wat de testers van de producten vonden na 3 weken uitproberen.

Na de testperiode gaf 54 procent van de deelnemers de producten van Sanytol een score van 10/10. Dat is natuurlijk muziek in de oren van Sanytol! Wat onze Testing Mums het meest aansprak, waren de resultaten die de producten opleverden in huis. Daarnaast beoordeelden ze ook de geur van de producten, het formaat van de verpakkingen en het gebruiksgemak zeer positief. Verder gaven ze nog verbeterpunten mee, zoals de doseringen en de verpakkingen. Toch voldeden de producten voor 77 procent van de testers aan de verwachtingen en alle deelnemers zouden de producten aan anderen aanbevelen. Tot slot gaf 96 procent van de testers aan de producten ook na de testperiode aan te willen kopen.

Sanytol biedt al meer dan 25 jaar een innovatief gamma aan producten voor het schoonmaken en ontsmetten van je huis, wasgoed en handen. Met behulp van de feedback van onze Testing Mums blijven zij hun producten vernieuwen en aanpassen.

In samenwerking met Sanytol

Word lid van De Roze Doos

Meer dan 800 euro voordelen, waaronder toegang tot al onze geschenkdozen !

Advantages