Hulp in het huishouden?

Hulp in het huishouden?

Als jonge ouder is het huishouden soms moeilijk bij te houden. Je aanpassen aan het leven met kleine kinderen in huis, de continue berg was wegwerken en intussen ook nog eens een gezonde maaltijd op tafel toveren? Da’s vaak kunst- en vliegwerk! Bovendien combineer je dit nieuwe gezinsleven vaak met een job buitenshuis en is er van uitblazen eigenlijk nooit echt sprake.

De oplossing voor wat extra tijd en ademruimte? Laat je bijstaan door de huishoudhulpen van Familiehulp dienstencheques! Je betaalt hen met dienstencheques en mag rekenen op hun professionele en discrete hulp!

Waarom een huishoudhulp van Familiehulp dienstencheques inschakelen?

De huishoudhulpen van Familiehulp dienstencheques helpen je om alle ballen in de lucht te houden en ontzorgen je van huishoudelijke klusjes. Hierdoor geniet je in je vrije tijd van wat echt telt: rust en plezier met hele gezin!

Dagelijks zijn meer dan 2600 huishoudhulpen van Familiehulp dienstencheques in de weer voor zo’n 20 000 gezinnen. Alle huishoudhulpen kregen een professionele opleiding en worden continu door een persoonlijke coach van Familiehulp ondersteund. Zo bieden ze jou de best mogelijke service! Bovendien mag je erop rekenen dat ze altijd je privacy respecteren. Zie hen gerust als de ‘kaboutertjes’ die jouw huishouden draaiende houden! Dromen we daar niet stiekem allemaal van?

Welke taken voeren de huishoudhulpen van Familiehulp dienstencheques uit?

Al je huishoudelijke klusjes zijn in goede handen. Je kan hen bijvoorbeeld vragen om te poetsen of de was of de strijk te doen. Zo is de boel aan de kant terwijl jij iets anders doet.

Daarnaast kan een huishoudhulp van Familiehulp dienstencheques kleine boodschappen doen en zelfs maaltijden bereiden. Na een drukke dag op het werk meteen met het hele gezin aan tafel? Dankzij een huishoudhulp blijft dit tafereel geen mooie droom!

Tot slot draait een huishoudhulp ook voor een klein naaiwerkje de hand niet om.

Klinkt fantastisch, toch?

Hoeveel kost een huishoudhulp via Familiehulp dienstencheques?

In Vlaanderen kan je al een huishoudhulp van Familiehulp dienstencheques tewerkstellen vanaf 7,20 euro per uur. Je betaalt, per gewerkt uur, één papieren of elektronische dienstencheque. Die koop je aan bij Sodexo. Voor de eerste 400 cheques betaal je 9 euro per cheque. Daarnaast krijg je op de eerste 167 cheques in Vlaanderen een belastingvermindering van 1,80 euro.

Hoe vraag ik een huishoudhulp aan bij Familiehulp?

Zo’n huishoudhulp, lijkt jou dat ook wel wat? Contacteer dan snel de medewerkers van Familiehulp. Zij helpen je graag verder om jouw huishouden terug op de rails te krijgen.

En nadien? Genieten maar!

Getuigenis

‘Ik woon ver van mijn familie en kan bijgevolg geen beroep doen op ouders of schoonouders om ons te helpen. Dankzij de ondersteuning van Familiehulp dienstencheques kan ik mij in het weekend volledig focussen op de opvoeding van mijn 2 schatten.’ – Tine, 32j, mama van Seppe en Cyriel, Aalter.

Gesponsord artikel

Word lid van De Roze Doos

Meer dan 800 euro voordelen, waaronder toegang tot al onze geschenkdozen !

Advantages