Veilig spelen dankzij Vertbaudet

Veilig spelen dankzij Vertbaudet

Vertbaudet is de grootste Europese webshop op vlak van kinder- en zwangerschapsspullen. Naast kledij, verzorging en decoratie, biedt de winkel sinds vorig jaar ook speelgoed aan voor baby’s en kinderen tot twaalf jaar. 

Dankzij hun jarenlange expertise is het bedrijf erin geslaagd een exclusief en kwaliteitsvol speelgoedaanbod uit te bouwen dat voldoet aan de behoeften van zowel kinderen als hun ouders. Dat aanbod bestaat uit een mix van zorgvuldig geselecteerde merken zoals Djeco, Hape, Skip Hop, Lego, Playmobil én hun eigen producten – speciaal ontworpen voor jouw kleine lieverd!

Voor de allerjongsten heeft Vertbaudet zachte knuffels en doekjes, ontwikkelingsmateriaal, rammelaars, knisperboekjes en prachtige houten babygyms. Hun voorliefde voor hout trekt zich door in het hele speelgoedaanbod. Hout is dan ook het ideale materiaal voor kinderspeelgoed: het is stevig en duurzaam, zacht en warm, en staat helemaal niet mis in je interieur. Het oog wil tenslotte ook wat, zeker wanneer je woonkamer ingepalmd wordt door kinderspeelgoed.

Ook de rest van het huis moet eraan geloven: je kleintje wil net als jou koken, zorgen, klussen, rondrijden en boodschappen doen. En ook daarvoor biedt Vertbaudet je al het nodige in de vorm van kwalitatief materiaal met natuurlijke en zachte kleuren en een verfijnd Scandinavisch design.

Shop je favorieten nu op www.vertbaudet.be!

 

Gesponsord artikel.

Word lid van De Roze Doos

Meer dan 800 euro voordelen, waaronder toegang tot al onze geschenkdozen !

Advantages