De slaapzak: een veilige nachtrust!

baby in slaapzak

Is er een baby op komst en vraagt u zich af hoe de baby zal slapen? Hoe moet je hem 's nachts aankleden? Zal hij veilig zijn? We vertellen je alles wat je moet weten over de slaapzak!

Wat is een slaapzak?

Ook bekend als "trappelzak", het is een slaapzak waarin de baby comfortabel en veilig kan slapen. De slaapzak kan gebruikt worden ter vervanging van de deken en geeft baby de warmte en het comfort dat hij nodig heeft vanaf de geboorte. 

Aanbevolen door kinderartsen!

Het gebruik van een slaapzak zoals de Magic Bag® van Bemini wordt door kinderartsen aanbevolen vanaf de kraamafdeling om het risico op verstikking door de deken te vermijden. Baby kan rustig slapen, zonder kou te hebben en zonder onbedekt te zijn. Een onmisbaar accessoire dat jonge ouders geruststelt en hun kind beschermt.

bemini korting

 

 

    Geniet van een exclusieve korting van 20% op www.bemini.be!

 

 

 

 

Voor welk model moet ik kiezen?

Het is belangrijk om een slaapzak uit te kiezen die aangepast is aan de leeftijd en de grootte van de baby. 

De ideale keuze is een slaapzak zoals de Magic Bag® van Bemini; een reeks multifunctionele slaapzakken die verkrijgbaar is in 4 maten: 0-3m (geboorte), 3-9m, 9-24m en 18-36m.

bemini slaapzak grootte

Afhankelijk van de grootte biedt de Magic Bag® functies die aangepast zijn aan de leeftijd en de behoeften van het kind. Het maakt het leven van de ouders gemakkelijker en biedt tegelijk optimaal comfort en veiligheid!

Ontdek de Magic Bag® in video :

 

Welk materiaal te kiezen?

Het is belangrijk dat u het materiaal van uw Magic Bag® kiest op basis van de temperatuur in de kamer van uw baby! Om u te helpen, verwijzen wij u naar de TOG waarde van het materiaal.

De TOG is een index van de thermische weerstand. Hoe hoger de TOG-waarde, hoe warmer en beter isolerend de slaapzak isBemini biedt een waaier aan materialen van TOG 0.5 (kamertemperatuur boven 22°C) tot TOG 3 (kamertemperatuur onder 18°C).

Daarom is het belangrijk rekening te houden met de manier waarop u uw huis 's nachts verwarmt en met de blootstelling van de kamer van uw baby om de temperatuur van zijn slaapomgeving te kennen. Idealiter zou deze kamertemperatuur tussen 18° en 20°C moeten liggen.

bemini slaapzak tog waarde

Meer info nodig?

Ontdek hier alle kenmerken en materialen van de Magic Bag®.

In samenwerking met Bemini

Word lid van De Roze Doos

Meer dan 800 euro voordelen, waaronder toegang tot al onze geschenkdozen !

Advantages