De toilettas

Wat heb je zeker nodig voor de verzorging van je kindje?

  • Een reinigingsmelk : ideaal voor zijn dagelijkse verzorging.
  • Een hydraterende crème : als zijn huidje de neiging heeft om snel droog te worden, voorzie dan een speciale hydraterende crème. Zachte amandelolie is zeer geschikt.
  • Een doos met vochtige doekjes : deze doekjes zijn al doordrenkt met reinigingsmelk of olie en daarom uitermate geschikt om je baby’tje schoon te maken en te verfrissen. Kies voor doekjes zonder alcohol en van groot formaat.
  • Een schaartje : met ronde punten, om zijn nageltjes te knippen zonder hem te kwetsen. Tijdens de eerste maanden zijn de nageltjes nog breekbaar en kleven ze tegen zijn huid waardoor  het niet nodig is ze te knippen.
  • Fysiologisch serum : wordt verkocht in unidoses of in sprayvorm. Gebruik het voor de dagelijkse reiniging van zijn neusgaatjes en zijn oogjes (in dit geval volstaan de unidoses). Om een verstopt neusje vrij te maken, gebruik je best kleine propjes van katoenen watten. Vermijd wattenstaafjes, die kunnen gevaarlijk zijn voor je kindje.
  • Een beschermende crème : voor de billetjes onmisbaar om rode billetjes door het schuren van een natte luier te voorkomen. orden ondanks je goede zorgen zijn billetjes toch rood en geïrriteerd? Dan heeft je kindje luiereczeem. Deze branderige reactie moet nauwgezet behandeld worden. Raadpleeg je dokter als het blijft duren.

Word lid van De Roze Doos

Meer dan 800 euro voordelen, waaronder toegang tot al onze geschenkdozen !

Advantages