Je babykamer inrichten? Deze 6 geweldige must-haves mogen niet ontbreken

babykamer inrichten

Ben jij volop aan het aftellen naar de komst van je baby? Dan ben je ook vast al druk bezig met het inrichten van de babykamer. Met deze 6 geweldige must-haves geef je de kamer een extra speels kantje en maak je er een plek van waar je kindje zich helemaal kan uitleven:

1. Een superzacht tapijt …

Ongeacht welke vloerbekleding je hebt in de babykamer, voor een kindje is het altijd leuk om rond te kruipen of te stappen op een zachte ondergrond. Fleur de kamer op met een of meerdere toffe tapijten in zachte stof zodat je kindje naar hartenlust kan spelen en ravotten.

2. … of een mijlpaaldeken

Een klassiek tapijt is misschien maar wat te gewoontjes? Dan is een mijlpaaldeken precies wat je zoekt. Op dit deken staan allerlei mijlpalen aangeduid, zoals de grootte van je kindje of de leeftijd in maanden. Met behulp van de bijbehorende accessoires duid je vervolgens de mijlpalen aan en kan je een foto nemen! Die foto plak je dan weer in een mijlpalenfotoboek om voor altijd te bewaren.

3. Een keileuke babygym …

Primark babygym

Je baby is sowieso gefascineerd door opvallende hangende figuurtjes. Wil je je kindje dus entertainen, dan is een babygym een geweldige keuze. Kies voor een exemplaar dat bij de inrichting van de kamer past en geniet van je kindje dat de wereld bewondert.

4. … en speelgoed dat de zintuigen prikkelt

Primark speelgoed

Kies zoveel mogelijk voor speelgoed met verschillende texturen en vormen zodat je kindje al spelend de wereld kan verkennen. Houten legpuzzels, houten of stoffen blokken en knuffels vind je in bijna alle kleuren zodat er zeker iets bij je babykamer past.

5. Voldoende opbergmanden en dozen

Al die babyspulletjes gaan al snel een eigen leven leiden en zeker speelgoed raakt na een tijdje door de babykamer verspreid. Hoewel je waarschijnlijk het meeste in de kasten probeert kwijt te raken, is het ook een goed idee om een paar mooie opbergmanden en dozen te voorzien. Zet ze op de grond zodat je kindje er ook aan kan als het wat ouder is. Daarnaast is ook een schattige tipi heel handig om speelgoed op te bergen op een plek waar je kindje er nog mee kan spelen.

Wist je dat je de leukste items voor je babykamer nu ook vindt bij Primark in Luik, Antwerpen of Elsene? Ontdek de ‘Babyworld’-collectie in jouw buurt en maak van je kinderkamer een echt pareltje!

 

In samenwerking met Primark.

Word lid van De Roze Doos

Meer dan 800 euro voordelen, waaronder toegang tot al onze geschenkdozen !

Advantages