De tweede echografie

De tweede echografie

Deze week heb je een afspraak voor je tweede echografie! Deze duurt langer dan de eerste, want het is een grote check-up.

Koude gel, sonde op je buik, en daar verschijnt hij als bij toverslag! De tweede echografie duurt langer dan de eerste, want het is een echte baby-check-up. Niet panikeren als de persoon die de echografie verricht aanvankelijk niet veel zegt: hij of zij is heel geconcentreerd bezig met het controleren van alle organen, het uitvoeren van alle metingen en de goede ontwikkeling van je baby. Alles gaat goed, de foto is afgedrukt, en het verslag ook. Nu is ook het moment om te weten te komen of het een jongen of een meisje is, als je dat wilt weten natuurlijk.

Ik denk dat hij bewogen heeft!

Sinds enkele weken voel je kleine bubbeltjes, zachte golven en nu en dan minuscule schopjes. Naarmate de tijd vordert, voel je de kleine inwoner van je buik steeds duidelijker bewegen! Je hebt er lang op gewacht, en het is dan ook heerlijk om je kleintje daadwerkelijk te voelen. De schopjes en klopjes zullen steeds krachtiger worden, en ook papa zal ze nu kunnen voelen (of zelfs zien)! Praat met je baby, want hij kan je horen! Hoe groter hij wordt, hoe meer je het gevoel zal hebben dat je hem kunt knuffelen en met hem kunt communiceren.

 

Word lid van De Roze Doos

Meer dan 800 euro voordelen, waaronder toegang tot al onze geschenkdozen !

Advantages