Week 15

Zwangerschap buik week 15

Vaarwel eerste trimester! Hallo 4e zwangerschapsmaand! De baby zet zijn ontwikkeling voort, zij het met een iets minder hoog tempo.

I like to move it, move it!

Baby beweegt! Voel je hem al? Indien niet, geen paniek, het kan niet uitblijven! Armen, handen, benen, de reflexbewegingen nemen toe tijdens de ontwaakfasen, en niet zonder reden: voorlopig is er nog plaats. Maar deze week begint ook het hoofdje te bewegen. Het gebeurt ook dat hij zijn minuscule handjes opent en sluit. En hoe zit het met de teentjes? Die kan hij al spreiden. Rustig aan!

Slaap kindje slaap

Je baby slaapt ook veel overdag (een beetje zoals jijzelf). Om te recupereren van zijn dagelijkse oefensessies en om te blijven groeien!

Met open mond

Je baby oefent het openen en sluiten van zijn mond en het inslikken van vruchtwater. Hij neemt de smaak ervan waar! Het wordt dan ook tijd om zo afwisselend mogelijk te eten (vooral als je niet meer misselijk bent) om hem duizenden smaken te laten ontdekken. Zijn mond maakt ook zuigbewegingen: de natuur zorgt ervoor dat alles op de dag van de geboorte al perfect werkt!

Word lid van De Roze Doos

Meer dan 800 euro voordelen, waaronder toegang tot al onze geschenkdozen !

Advantages