Week 21

Zwangerschap buik week 21

Hoe ongelooflijk het ook mag lijken, je zwangerschap is al halfweg. Je bent net zo ver verwijderd van de conceptie als van de bevalling. Ben je blij, of kan je niet wachten om je baby voor het eerst in je armen te sluiten?

Liefkozingen

Naarmate de baby groeit en meer beweegt, neemt hij meer en maar plaats in. Des te beter: nu kan je hem liefkozen. Een bobbel? Leg vlug je hand erop en observeer zijn reactie. Dat zal je baby heel leuk vinden!

Een grote slaper

Je hebt de indruk dat je baby niet erg beweegt? Da’s normaal: hij slaapt 16 tot 20 uur per dag! Maar niet noodzakelijk wanneer jij slaapt. Het is niet onmogelijk dat wanneer jij gaat slapen, je baby helemaal geen zin heeft om ook een dutje te doen. Hij kan je zelfs verhinderen om te slapen door wild tekeer te gaan. Waarschijnlijk om in conditie te blijven! Hij gedraagt zich als een ware acrobaat, die rond zijn as draait en met zijn navelstreng speelt!

Hij zuigt op zijn duim!

Je kleine spruit raakt zijn gezicht aan en is al in staat… om op zijn duim te zuigen (of op zijn tenen, dat kan gebeuren). Misschien heb je de gelegenheid om zijn soepelheid te bewonderen tijdens de tweede echografie.

Word lid van De Roze Doos

Meer dan 800 euro voordelen, waaronder toegang tot al onze geschenkdozen !

Advantages