Week 25

Zwnagerschap buik week 25

Je begint nu aan de 6e zwangerschapsmaand. De tijd vliegt en doet zijn werk: zo ziet je baby er nu uit en dit is wat hij allemaal al kan!

Hersenen in aanbouw

Terwijl al de organen van het lichaam ondertussen al minstens gedeeltelijk gevormd zijn, groeien de hersenen iedere dag een beetje aan. Ook de zenuwbanen worden geleidelijk aan gevormd: een echt fabriekje!

Een olijke glimlach

Je baby heeft geen tandjes maar hij bezit wel al een soort tandknoppen die het ivoor van de toekomstige tanden beginnen aan te maken. Het menselijk lichaam is een fantastische machine!

Dagelijkse gymnastiek

Er huist een onvervalste acrobaat in je buik! Iedere dag beweegt hij meer en hij weet nu wanneer hij met zijn hoofd omhoog of omlaag ligt. Hij kan nu ook zijn voetjes vastpakken. Hij vertoont een souplesse die je hem benijdt, met je buik die je begint te hinderen, vooral bij het aantrekken van je schoenen…

En binnenkort …

Zowel je baby als je zwangerschap gaan goed vooruit ! Het is zelfs bijna tijd om je startbedrag aan te vragen. Wist je dat Infino hiervoor alles in orde kan brengen ? Via een informatiefiche en certificaat waaruit de 6e maand van je zwangerschap blijkt, kent Infino jouw startbedrag toe.

Word lid van De Roze Doos

Meer dan 800 euro voordelen, waaronder toegang tot al onze geschenkdozen !

Advantages