De eerste maanden

Ook al pas je niet meer in je favoriete jeans, je hoeft je nog niet meteen naar een winkel met zwangerschapsmode te reppen. 

Die mode is in de meeste gevallen aangepast aan een bolle buik. Meestal krijg je pas rond de derde maand problemen met je kleding. Terwijl jij weet dat je rondingen een gevolg zijn van je zwangerschap, denken anderen misschien dat je aangekomen bent. Aarzel niet om 2 of 3 kledingstukken te kopen in een maatje groter, liefst zelfs in elastisch materiaal. Je zal ze ook na de bevalling kunnen dragen. Want het is onmogelijk om bij het verlaten van de materniteit meteen je oude figuur terug te hebben. Dat vraagt tijd. Zit daar niet mee, profiteer van de gelegenheid om je te kleden met losse en comfortabele kledij en je nieuwe status ten volle te beleven.

Kleine tips:

  • Zwicht niet voor een tweede jeansbroek ‘voor de zwangere vrouw’, maar besteed je geld aan hét accessoire van het seizoen.
  • Ga ook een keer snuffelen in de mannenafdeling tussen hemden en pulls. Dat kan voor leuke ontdekkingen zorgen.
  • Zwanger of niet, zwart blijft een vaste waarde. ’s Avonds volstaat een mooie ketting of een zijden sjaaltje om je net dat beetje extra te geven.
  • Kijk in je garderobe naar de kledingstukken die je voor je zwangerschap het vaakst droeg. Koop deze in een ‘zwangerschapsversie’. Je zal je gegarandeerd goed in je vel voelen.
  • Speel met riemen. Onder je borst, op je buik, onder je buik - eender hoe je ze gebruikt, je kan er altijd je figuur mee benadrukken.
  • Zet je sterke punten in de verf. Een zwangere vrouw blijft bovenal een vrouw.

Word lid van De Roze Doos

Meer dan 800 euro voordelen, waaronder toegang tot al onze geschenkdozen !

Advantages