Zwangerschapsfoto's

Last-minute tips voor foto's van de buik

Het aftellen kan nu echt beginnen, want je bent inmiddels acht maanden zwanger! De dag waarop je baby geboren gaat worden komt steeds dichterbij. Ben je er klaar voor? Waar kijk je naar uit? Dit is een goed moment om nog een mooie buikfoto te maken. Wij hebben een paar ideetjes voor je om verwachtingsvolle mooie bolle buikfoto's te maken!

We zijn er klaar voor: maak een foto waarmee je laat zien dat je klaar bent voor de komst van je kleintje. Neem de foto in de babykamer die klaar is. Het kamertje is compleet en het enige dat er nog ontbreekt is de baby.

Babywasjes: hang een aantal babykleertjes aan een (was)lijn en houd samen met je partner een uiteinde van de lijn vast. De foto wordt extra mooi als je hem buiten in de natuur maakt. Zie je het voor je, die kleine kleertjes wapperend in de wind. Het is ook leuk om een foto te maken van een moment waarop je de babywasjes aan de waslijn hangt. Een mooie foto van Mama die bezig is de komst van haar baby voor te bereiden.

Ik kijk er naar uit: over een paar weken kun je eindelijk je baby ontmoeten en in je armen sluiten. Er zijn vast een aantal momenten waar je extra naar uitkijkt. Schrijf die momenten op verschillende post-its. Plak de post-its op je (blote) bolle buiken maak er een foto van.

Broertjes en zusjes: krijgt jouw baby een grote broer of zus? Betrek hem of haar bij het maken van een foto. Misschien wil de grote broer of zus de baby in de buik wel een kusje geven of iets liefs tegen de baby zeggen. En wat dacht je van een foto waarop je kind net zo’n bolle buik heeft als Mama?

Spiegel: maak een foto voor een grote (staande) spiegel. Poseer zo dat je babybuik goed te zien is. Je kunt een foto van jou alleen maken, maar het is natuurlijk ook super leuk om dit samen met je partner te doen. Als je baby over een paar weken geboren is maak je de foto nog een keer, maar dan met je baby in je armen. Plak deze foto in de spiegel op de eerste foto en je krijgt een heel bijzonder resultaat!

Boek: is de boekenkast van je baby al gevuld en kijk je er al naar uit om een specifiek boek aan hem voor te lezen? Maak een bolle buikfoto waarop je het boek alvast aan je baby voorleest of waarop je het boek op je buik laat rusten. iets om naar uit te kijken! Raad eens hoeveel ik van je hou....?

Zulke herinneringen wil je natuurlijk vasthouden. Pixum helpt je daarbij! Wat dacht je bijvoorbeeld van jouw foto als wanddecoratie? Kies een mooie foto en maak nu zelf gemakkelijk een fotocollage bij Pixum. Maak een collage van alle foto's en laat hem afdrukken op houtDe mogelijkheden en de ontwerpopties zijn eindeloos. Probeer het nu zelf op Pixum.be

Word lid van De Roze Doos

Meer dan 800 euro voordelen, waaronder toegang tot al onze geschenkdozen !

Advantages