Dash
favorieten
Baby's huidproblemen

Dash Sensitives Pods scoren goed bij onze testmama’s!


Geschreven op 12/08/2022 door La Rédaction,
Gewijzigd le 12/08/2022

Als jonge mama weet je het als geen ander: de huid van je baby is erg gevoelig en heeft de grootste zorg en aandacht nodig. Maar wist je ook dat je met een aangepast wasproduct al een heel eind ver komt? Dash lanceerde daarom de Allin1 Pods voor de gevoelige huid.

Profiteer van voordelen tot 800€, praktische en onmisbare tips
talrijke stalen, gratis dozen

Als jonge mama weet je het als geen ander: de huid van je baby is erg gevoelig en heeft de grootste zorg en aandacht nodig. Maar wist je ook dat je met een aangepast wasproduct al een heel eind ver komt? Dash lanceerde daarom de Allin1 Pods voor de gevoelige huid.

Een enthousiast testpanel van de Roze Doos ging aan de slag met de nieuwe wascapsules. Want je bent zeker niet de enige mama met extra aandacht voor je baby’s gevoelige huidje! Uit de enquête die onze 100 testmama’s afnamen, bleek dat maar liefst 71% van de mama’s hun manier van wassen veranderde na de komst van hun baby. 69% koos zelfs met de grootste zorg een nieuw wasmiddel uit en 30% kiest daarbij voor een hypoallergeen wasmiddel, zoals de Dash Allin1 Pods. De testmama’s waren dus heel relevante proefkonijnen! Ook onze redactie nam de proef op de som. En de resultaten? Die spreken voor zich!

De Dash Allin1 Pods beloven een doeltreffende reiniging in combinatie met een heerlijke geur.  De wascapsules werden dermatologisch getest voor de gevoelige huid en de zachte en delicate formule bevat 0% kleurstoffen. Benieuwd of ze die belofte waarmaakten? Reken maar! Met een gemiddelde score van 8.3 op 10 zou maar liefst 95% van de testmama’s de Allin1 Pods aanraden aan vrienden en familie, 85% zal de wascapsules ook effectief zelf aankopen. 

Hoe dat precies komt? Een combinatie van factoren overtuigde ons testpanel dat de Dash Allin1Pods de ideale formule zijn om de kleine kleertjes, lakentjes en knuffels van je baby’tje te wassen. 

De Allin1Pods zijn eerst en vooral onvoorstelbaar handig en reinigen heel doeltreffend: je legt ze onderaan de machine, gooit je was er bovenop, zet de machine aan en klaar! Simpeler kan niet, toch? 

Daarnaast komen de Allin1Pods in een zeer praktische en bijzondere kindvriendelijke verpakking. De veilige sluiting liet onze testmama’s even zoeken hoe de verpakking juist open moest: het bewijs voor een prima bescherming tegen grijpgrage kinderhandjes! 

“Top qua kinderbescherming!”

De verpakking is bovendien compact en neemt in je wasruimte weinig plaats in. Zijn je capsules op? Gebruik het doosje dan opnieuw, bijvoorbeeld voor iets anders dat je veilig wilt opbergen. Zo heb je op de koop toe nog eens geen afval!

Heel wat mama’s vielen ook voor de heerlijke geur van de Dash Allin1Pods. Opnieuw een heuse meevaller, als je weet dat een vierde van onze testmama’s de geur van hun wasmiddel één van de belangrijkste zaken vinden bij de aankoop van een wasproduct.

“De geur is fantastisch! En bovendien is mijn was superzacht!”

Net wat je nodig hebt voor de verzorging van jouw baby’s gevoelige huidje, toch? Het testpanel van de Roze Doos is alvast overtuigd: Dash Allin1 Pods blijken de perfecte keuze voor een heerlijk geurende, propere en zachte was!

Bedankt testmama’s! 

Gesponsord artikel.