25 sa
favorieten
Zwangerschap week per week

Week 25


Geschreven op 12/08/2022 door La Rédaction,
Gewijzigd le 12/08/2022

Je begint nu aan de 6e zwangerschapsmaand. De tijd vliegt en doet zijn werk: zo ziet je baby er nu uit en dit is wat hij allemaal al kan!

Hersenen onder constructie

Terwijl al de organen van je baby ondertussen al minstens gedeeltelijk gevormd zijn, groeien de hersenen iedere dag nog een beetje. Ook de zenuwbanen worden geleidelijk aan gevormd: een echt fabriekje!

Een olijke glimlach

Je baby heeft geen tandjes maar hij bezit wel al een soort tandknoppen die het ivoor van de toekomstige tanden beginnen aan te maken. Het menselijk lichaam is een fantastische machine!

Dagelijkse gymnastiek

Er huist een echte acrobaat in je buik! Iedere dag beweegt hij meer en hij weet nu wanneer hij met zijn hoofd omhoog of omlaag ligt. Hij kan nu ook zijn voetjes vastpakken. Hij is echt lenig (het is oké om een beetje jaloers te zijn, zeker nu je schoenen aandoen een heel karwei is door je bolle buik).

En binnenkort …

Zowel je baby als je zwangerschap gaan goed vooruit! Het is zelfs bijna tijd om je startbedrag aan te vragen. Wist je dat Infino hiervoor alles in orde kan brengen ? Alles wat je nodig hebt is een informatiefiche en certificaat waarop staat dat je 6 maand zwanger bent.

 

Lees ook:

Wie betaalt mijn kinderbijslag ?

Gesalcht van baby op voorhand weten: ja of nee ?