09 sa fatigue1
favorieten
Zwangerschapspijn en pijn

Je lijkt zo moe


Geschreven op 12/08/2022 door La Rédaction,
Gewijzigd le 12/08/2022

"Je ziet er beroerd uit", "je lijkt zo moe", "gaat het wel?" … Het wordt steeds moeilijker om je zwangerschap te verbergen voor familie en vrienden. En die beginnen zich zorgen te maken.

Profiteer van voordelen tot 800€, praktische en onmisbare tips
talrijke stalen, gratis dozen-, vertel ons waar u staat-

Niet meer opdagen op feestjes 

We zien je niet meer opdagen op feestjes, en dat is niks voor jou. De laatste keer dronk je geen alcohol 'omwille van een  maagprobleem', en deze keer moet je al vroeg weg 'wegens een belangrijke vergadering de volgende ochtend'.

De moed in de schoenen

Eén ding is zeker, je humeur is niet wat het geweest is. Je leeft nu al drie weken op groentebouillon en droge macaroni, je bent uitgeput, en alleen al het zien van een vuilniswagen maakt je misselijk. Niemand staat je zijn plaats af op het openbaar vervoer omdat je buik nog zo goed als plat is, terwijl je het wel nodig hebt! Een hoop ongemakken die nog niet worden gecompenseerd door het feit dat je je baby voelt bewegen of je mooie bolle buik trots aan de wereld kunt tonen. Het leven is niet eerlijk, we weten het. Maar het wordt beter ... Raap al je moed bij elkaar en heb geduld; binnenkort zal je je beter voelen, beloofd.

Duizend vragen per minuut

Je stelt je voortdurend belangrijke vragen; er komt nog net geen stoom uit je oren. Zal ik wel een goede moeder zijn? Is alles oké met mijn baby? Houdt mijn partner nog wel van mij? Ga ik er niet uitzien als een walvis? Geen zorgen voor morgen, het gaat wel voorbij, en iedere week worden er wel een paar vragen beantwoord. Trek in afwachting je lievelingspyjama en favoriete sokken aan, vlij je neer op de zetel en kijk naar een ontspannende film.