Paragraphs

We sturen onze dozen niet naar je huis, maar je kunt ze gratis ophalen bij onze gezondheidspartners tijdens je afspraken.

Wil je weten waar je jouw doos kunt vinden? Meld je gratis aan en check het onderdeel "Vind mijn doos" op onze website.

Praat gerust met je verloskundige of andere zorgverleners om hier meer over te weten te komen!

De Roze Doos: Mijn zwangerschap

Het "Mijn zwangerschap" pakket is direct beschikbaar bij uw gynaecoloog of tijdens informatieavonden in uw kraamkliniek. Indien dit niet het geval is, kunt u het ophalen bij onze partnerapotheken. Hiervoor dient u zich te registreren  om uw bon te downloaden.

De Roze Doos: Mijn Geboorte

Het "Mijn geboorte" pakket is direct verkrijgbaar in uw kraamkliniek. Indien dit niet het geval is, kunt u het ophalen bij onze partnerapotheken. Hiervoor dient u zich te registreren om uw bon te downloaden.

De Roze Doos: Mijn eerste maanden

De Roze Doos "Mijn eerste maanden" is een cadeaupakket voor kinderen vanaf 4 maanden oud. Het is gratis beschikbaar bij onze partners op vertoon van een uitnodiging die u automatisch per e-mail ontvangt. U moet zich inschrijven voor het Roze Doos-programma. Vergeet niet om deze uitnodiging mee te nemen om uw Roze Doos te vragen. Wij raden u aan om uw Doos snel op te halen, omdat de voorraad beperkt is.

De Roze Doos: Mijn eerste verjaardag

De Roze Doos "Mijn eerste verjaardag" is bedoeld voor kinderen tussen de 11 en 18 maanden oud. Deze doos wordt momenteel niet gedistribueerd.

De Roze Doos: Mijn eerste schoolherinneringen

De Roze Doos "Mijn eerste schoolherinneringen" kan na inschrijving voor het De Roze Doos-programma gratis worden opgehaald bij onze partners wanneer uw kind 3 jaar oud wordt. Zorg dat je profiel up-to-date is. Je krijgt een persoonlijke uitnodiging per e-mail vlak voor je het kunt ophalen. Dit pakket is beschikbaar in september.

De inhoud van onze dozen kan verschillen, afhankelijk van de periode en de kraamkliniek waar je bent. Niet alle kraamklinieken accepteren namelijk alle staaltjes. Dus het is goed mogelijk dat wat je in de doos vindt, varieert van de ene kraamkliniek tot de andere.

Nee, je krijgt een doos voor elk kind. Je hoeft je ophaalbon niet meerdere keren te printen.

Als je al een account hebt en ontdekt dat je een tweeling krijgt, pas dan je gegevens aan in je profiel.

Helaas kunnen we onze cadeaudozen niet naar het buitenland sturen.

Je enige optie is om ons een Belgisch adres te geven waar de pakketten naartoe gestuurd kunnen worden. Let wel op: veel van de kortingsbonnen in onze dozen zijn alleen geldig in België.

Heb je het antwoord op je vraag niet gevonden? Neem contact met ons op via ons contactformulier.