Paragraphs

Deze website wordt beheerd door:

N.D.P.K. nv (Nationale Dienst Voor Promotie Van Kinderartikelen)
Handelend onder de handelsnaam "Family Service"
Avenue Charles-Quint 576, Bus 8 1082 Berchem-Sint-Agatha België
BCE 0424 581 272
info@familyservice.be

Intellectueel eigendom

Intellectueel eigendom De inhoud van de site, de algemene structuur, evenals de software, teksten, geanimeerde of niet-geanimeerde afbeeldingen, foto's, knowhow en alle andere elementen van de site zijn exclusief eigendom van DE ROZE DOOS.

Elke gehele of gedeeltelijke weergave van dit platform door wie dan ook, zonder de uitdrukkelijke toestemming van DE ROZE DOOS, is verboden en zou een inbreuk vormen die wordt bestraft door de artikelen van het intellectuele eigendomsrecht.

Dit geldt ook voor databases die, indien aanwezig op de website, beschermd zijn door de artikelen van het intellectuele eigendomsrecht.

De onderscheidende tekens DE ROZE DOOS en die van haar partners, zoals domeinnamen, merken, benamingen en logo's op de site, zijn beschermd door het intellectuele eigendomsrecht.

Elke volledige of gedeeltelijke reproductie van deze onderscheidende tekens, gemaakt vanaf de elementen van de site zonder de uitdrukkelijke toestemming van DE ROZE DOOS, is daarom verboden volgens het intellectuele eigendomsrecht.