Paragraphs

Wil jij van jouw bevalling een positieve ervaring maken?

Wil je vol vertrouwen de geboorte en borstvoeding tegemoet gaan, of je nu in het ziekenhuis, geboortehuis of thuis bevalt? Ontdek dan mijn online cursussen, ontworpen om jou van A tot Z te begeleiden, allemaal vanuit het comfort van jouw eigen huis en op jouw eigen tempo, via computer of de handige gratis app.

 

Geboortecursus

Met 10 modules en meer dan 100 korte video's deel ik als vroedvrouw, perinatale coach en moeder van 3 al mijn kennis met jou. De cursussen zijn rijk aan wetenschappelijk onderbouwde informatie en praktische tools die ik dagelijks in de praktijk toepas. Met duidelijke visualisaties en concrete oefeningen help ik je niet alleen door de fysieke, maar ook door de emotionele transformatie die bij het ouderschap hoort.

Als extraatje ontvang je nu 3 bonusmodules, waardoor je nog beter voorbereid bent op het ouderschap. Ook krijg je 2 handige e-boeken die je door de modules begeleiden met extra oefeningen en verdieping. Ik beloof je dat na het volgen van deze cursus je met veel meer vertrouwen naar de bevalling en de kraamtijd zult kijken.

Meer weten Gratis Sneak Peek Koop nu!

 

Borstvoedingscursus

Borstvoeding is de meest natuurlijke voedingskeuze voor jouw baby, maar de start verloopt voor veel mama’s alles behalve makkelijk.

In deze cursus leer ik jou hoe borstvoeding werkt, wat je kan verwachten in de eerste uren, dagen en weken die zó fundamenteel zijn voor jouw volledige borstvoedingsavontuur.

Je leert praktisch hoe je je baby kan aanleggen in verschillende houdingen, hoe je de meest voorkomende uitdagingen kan aanpakken en zo veel meer. Volg de cursus idealiter IN de zwangerschap om vol vertrouwen je borstvoeding aan te vangen.

Meer weten Koop nu!

Wie ben ik?

Mijn naam is Evy! Ik ben vroedvrouw, perinatale coach en podcastmaker. In mijn privéleven ben ik de vrouw van Matthijs en mama van drie prachtige kinderen: Liva, Suze & Ties.

Met een enorme passie voor zwangerschap, geboorte, psyche en alles daarrond, stond het in de sterren geschreven dat ik vroedvrouw zou worden. Als professional & ervaringsdeskundige begeleid ik jou en andere (toekomstige) ouders graag in het proces door middel van voorlichting en coaching.

Met het nodige optimisme draag ik het mentale welzijn hoog in het vaandel. Laat ons zaken bespreekbaar maken, opdat je kan ervaren dat vele gedachten of gebeurtenissen geen taboe hoeven te zijn.

Mijn focus ligt op het creëren van een veilige haven voor alle gevoelens die opduiken in de pre- en postnatale periode.

In mijn online geboortecursus neem ik jullie gepassioneerd mee doorheen het geboorteproces én de kraamperiode. Ik leer jullie met onderbouwde kennis en ervaring hoe je de regie kan behouden in deze unieke levensgebeurtenis.

Podcasts

In mijn podcast komen perinatale thema’s aan bod en dit mag je heel ruim interpreteren. In het eerste seizoen leggen we de nadruk vooral op het mentale welzijn.

Luister naar verschillende geboorteverhalen en gesprekken met professionals.

Geen taboe is te groot voor podcast Buikgewoel.

2e plaats Belgian Podcast Awards 2022 categorie Family

Ontdek de podcasts

Afficher le bouton de partage Off