Paragraphs

Profiteer van voordelen tot 600€, praktische en onmisbare tips
talrijke stalen, gratis dozen

De Roze Doos begeleidt Al meer dan 70 jaar jonge en toekomstige ouders bij het grote avontuur van het ouderschap

Programma op maat

Een gratis geschenkdoos voor iedere belangrijke fase van jouw baby

Wij bieden jou gratis geschenkdozen aan vol waardevolle informatie, cadeautjes, persoonlijke aanbiedingen, stalen en kortingsbonnen van grote merken. Deze geschenkdozen zal je steeds ontvangen op sleutelmomenten: tijdens je zwangerschap, bij de geboorte, als je kindje ongeveer 4 maanden is, als je kindje 1 jaar wordt en als je peuter naar de eerste kleuterklas gaat.

Voordelen

Onze Testing Mums

Dankzij de beoordelingen en ervaringen van jonge ouders die de producten hebben getest, hun kwaliteit en effectiviteit hebben gecontroleerd, kun je met vertrouwen beslissingen nemen. Ontdek nu de laatst geteste producten en de waardevolle meningen van ouders!

Ontdek onze Testing Mums

Artikels

Hoe het zomeruur de slaap van je kind beïnvloedtHoe het zomeruur de slaap van je kind beïnvloedtHoe het zomeruur de slaap van je kind beïnvloedt

Hoe het zomeruur de slaap van je kind beïnvloedt

We vroegen experte Nathalie Schittekatte, baby- en kinderslaapcoach bij Snuggles & Dreams, hoe deze overgang van winter- naar zomertijd impact kan hebben op de slaap van je kleintjes, en belangrijk, wat je kan doen om deze overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Wedstrijden

Afficher le bouton de partage Off