Paragraphs

Update van de lijst van partners: 15/09/2022


We zijn trots meteen aan jouw zijde te kunnen staan vanaf de eerste dagen van de zwangerschap en jou daarbij te begeleiden, net zoals al diegene die met jou de komst van de baby vol spanning volgen. Trots om er elke dag voor te zorgen dat dit unieke en kostbare moment op natuurlijke wijze bewaard blijft. Voor de baby, de mama en heel de familie.


De Roze Doos zet zich ook in om samen met de vertrouwde partners alles rond de geboorte telkens opnieuw te verbeteren.


Onze belangrijkste vertrouwde partners kunnen contact met je opnemen. Voor meer informatie vind je hieronder de lijst met categorieën van de partners van De Roze Doos. Je hebt toegang tot het beleid rond persoonsgegevens van elke partner om na te gaan hoe zij jouw persoonsgegevens behandelen.


Nutricia

Al 125 jaar lang zorgt Nutricia voor voedingen op maat voor jong en oud. Het zorgen voor een ander zit diep verweven in hun organisatie en bij de mensen die er werken.
Bron: https://www.nutricia.be/nl-BE/Nutricia-125-jaar

Meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens vindt u op de volgende pagina: https://www.nutricia.be/nl-BE/Privacyverklaring

 

P&G (Pampers, Always, Ariel,...)

Procter & Gamble is een consumentenproductenbedrijf
Bron: https://fr-be.pg.com/

Meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens vindt u op de volgende pagina: https://privacypolicy.pg.com/nl/

 

Spadel

Spadel is een familiebedrijf dat natuurlijk mineraalwater, bronwater en frisdranken op basis van mineraalwater produceert.
Bron: https://www.spadel.com/fr

Meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens vindt u op de volgende pagina: https://www.spadel.com/nl/privacybeleid

Multicom

Carrefour

Envie de Fraise

Kiabi

Baby Dump

Dreambaby

Orchestra

Van Asten

Thomas Cook

Christelijke Mutualiteit

Initium Novum

Kidslife

Kriekels & Partners

Liberale Mutualiteit Plus

Optimal Invest

Socialistische Mutualiteit Bond Moyson

Socialistische Mutualiteit De VoorZorg

Tournai Insurance Consulting

Vlaams en Neutraal Ziekenfonds (VNZ)

CDC Events

Willy Braillard

MyStamp de bpost

Editions Dupuis

Hachette

Kinderplezier

Mediahuis

Proximus

De Roze Doos is verantwoordelijk voor de verwerking van de persoonsgegevens die nodig zijn voor het beheer en de verwerking van jouw contactaanvragen. Overeenkomstig de geldende regelgeving heb je recht van toegang, rectificatie, verwijdering, verzet en overdracht van jouw gegevens. Je kan op basis van dit recht een beperking stellen op de verwerking van de gegevens en algemene en bijzondere richtlijnen vaststellen waarin wordt bepaald hoe je deze rechten na jouw overlijden wenst uit te oefenen. Deze rechten kunnen worden uitgeoefend door een e-mail te sturen naar dpo@familyservice.be of door een brief te sturen naar het volgende postadres: Gezinsdienst N.D.P.K. NV Keizer Karellaan 576 B-1082 Brussel, met vermelding van jouw contactgegevens en met enig bewijs van jouw identiteit. Bekijk ons Cookiebeleid voor meer informatie.