Paragraphs

Onze inzet van bij het prille begin

Bewijs van onze inzet

Vanaf de eerste dagen van de zwangerschap staan wij aan jouw zijde en daar zijn wij trots op. Bij alles wat bij de komst van je kindje komt kijken, begeleiden wij jou. Zo fijn dat we er kunnen voor zorgen dat deze unieke en kostbare momenten zo natuurlijk mogelijk kunnen verlopen voor zowel de baby als de moeder als de familie.

Simpelweg met toewijding

Rol en impact

Betrokken zijn betekent dat wij ons bewust zijn van onze rol en invloed op de grote maatschappelijke en ecologische problemen om ons heen. Als ondertekenaar van het United Nations Global Compact (het grootste internationale initiatief met een vrijwillige inzet voor duurzame ontwikkeling) wil De Roze Doos de, in september 2015 door de VN aangenomen, “duurzame ontwikkelingsdoelstellingen” ondersteunen. Deze doelstellingen vormen een universele agenda om een betere wereld op te bouwen. Een betere wereld op elk belangrijk moment van het ouder zijn.

Simpelweg met toewijding

Onze inzet voor moeders en gezinnen

De geboorte, een uniek maar zo broos moment

Elke dag mobiliseert De Roze Doos al haar kennis in verband met de geboorte om dit moment eenvoudiger, comfortabeler en vooral gelukkiger te maken. We kennen het belang van kleine attenties op belangrijke momenten. Troostende en geruststellende woorden en informatie. Als 94% van de moeders de gidsen van De Roze Doos nuttig vond en 98% het waard vonden om deze te verdelen, dan is dat zeker geen toeval.

Onze inzet voor moeders en gezinnen

Onze inzet voor de zorg

Meer duidelijkheid, strikter en met meer vertrouwen

Ons inzetten voor het zorgpersoneel en de materniteit betekent ook dat wij de juiste manieren van doen en informatie op een betere manier tot bij jou brengen. Meer duidelijkheid, strikter en met meer vertrouwen. Vandaag verbinden wij ons ertoe de producten die in De Roze Doos worden voorgesteld met de grootste zorg te selecteren. We doen dit om overbodige verpakkingen te verminderen, onze ecologische voetafdruk te neutraliseren en het beste van onszelf te geven, zodat jullie de ambassadeurs blijven van de geboorte, een symbolisch moment. We zijn trots om aan jouw zijde te staan.

Onze inzet voor de zorg

Onze inzet voor de merken

We zetten ons in om alles rond de geboorte dag in dat uit te verbeteren. We brengen de risico’s voor de merken in kaart en ontwikkelen samen passende acties en dialoog. Dit is onze inzet. Een verbintenis die tot uiting komt in een vertrouwensrelatie met een steeds grotere transparantie.