Baby Tweeling


Geschreven op 24/01/2023 door Family Service,
Gewijzigd op 24/01/2023

< Voor: Stier  || Van 21 mei tot 21 juni || Na: Kreeft >

 

Introductie

Baby Tweelingen, geboren tussen 21 mei en 21 juni, worden gekenmerkt door hun nieuwsgierigheid, sociale vaardigheden en flexibiliteit. Ze hebben een sterk vermogen om zich aan veranderingen aan te passen en leren snel bij. Ze zijn ook zeer communicatief en houden ervan om hun ideeën te delen. Ten slotte hebben ze mentale stimulatie en sociale interactie nodig om zich geborgen te voelen.

Relatie tussen baby en ouders

De ouders van een Tweeling-kind kunnen een stimulerende en communicatieve relatie verwachten met hun kind. Tweelingen hebben aanmoediging nodig om hun nieuwsgierigheid te verkennen en duidelijke grenzen om zich veilig te voelen. Het is belangrijk om hen te helpen hun zelfvertrouwen te ontwikkelen en zich te focussen op hun successen in plaats van hun mislukkingen.

De baby Tweeling op school

Wanneer deze Tweeling-kinderen naar school gaan zijn ze vaak zeer sociaal. Ze zullen goede vrienden en bondgenoten zijn voor hun klasgenoten doordat ze een groot vermogen hebben om zich aan veranderingen aan te passen en snel te leren. Ze zijn ook zeer communicatief en kunnen goede sprekers zijn. Maar, soms kunnen ze moeite hebben om zich te concentreren en is het dus belangrijk om hen te helpen met deze vaardigheid te ontwikkelen.

Sport en spel

Tweelingen zijn nieuwsgierig en hebben behoefte aan afwisseling in hun activiteiten zodat ze zich niet vervelen. Ze houden van speelgoed dat hun intelligentie stimuleert, puzzels en bordspellen zijn hier goede voorbeelden van. Daarnaast zullen bouwblokken en knutselkits meehelpen aan de ontwikkeling van hun creativiteit. Outdoor sporten zoals fietsen, skateboarden en rolschaatsen worden gewaardeerd en ploegsporten zoals voetbal en basketbal zijn een populaire keuze omdat Tweelingen graag in groep zijn.

De belangrijkste kenmerken van de baby Tweeling

Nieuwsgierig, sociaal, flexibel, past zich snel aan, leert snel, communicatief, houdt van delen van ideeën, heeft mentale stimulatie en sociale interactie nodig.

De astrologische kenmerken van het sterrenbeeld Tweeling

  • Planeet: Mercurius
  • Metaal: Mercurius
  • Steen: Agaat, Smaragd
  • Cijfers: 5 en 9
  • Kleur: Geel

Celebrities die onder het teken Tweeling geboren zijn

Angelina Jolie, Marilyn Monroe, Prince, Trump,...