Onze geschenkdozen

Een geschenkdoos voor iedere belangrijke fase van jouw baby

Wij bieden jou gratis geschenkdozen aan vol waardevolle informatie, cadeautjes, persoonlijke aanbiedingen, stalen en kortingsbonnen van grote merken. Deze geschenkdozen zal je steeds ontvangen op sleutelmomenten: tijdens je zwangerschap, bij de geboorte, als je kindje ongeveer 4 maanden is, als je kindje 1 jaar wordt en als je peuter naar de eerste kleuterklas gaat.

Aangeboden tijdens jouw zwangerschap

De Roze Doos Mijn Zwangerschap

Een prachtige inleiding tot de magische wereld van baby.

In dit geschenkpakket, vind je waardevolle informatie ivm borstvoeding, zwangerschap, gezondheid,...maar ook leuke ideetjes om de komst van je kindje voor te bereiden, en daarbovenop interessante stalen en kortingsbons voor jou en je baby.

Waar kan ik deze geschenkdoos ontvangen?

Dit geschenkpakket krijg je via jouw gynaecoloog, tijdens info-avonden in je kraamkliniek of in enkele regio’s bij jouw apotheker vanaf jouw 2de trimester zwangerschap. 

Ik heb mijn doos niet ontvangen, meer info
Mijn Zwangerschap

Aangeboden bij de geboorte van jouw baby

De Roze Doos Mijn Geboorte

Om de start van een groot avontuur goed te beginnen.

Welkom baby ! Dit pakket is één van de eerste cadeautjes dat je krijgt bij de geboorte van jouw kleine kapoentje. Een handige doos vol verrassingen, interessante informatie, leuke staaltjes en super voordelige kortingsbonnen voor jou en je baby. Neem de tijd om alles rustig te ontdekken en terwijl met volle teugen van dat nieuwe leven naast je te genieten.

Waar kan ik deze geschenkdoos ontvangen?

Dit geschenkpakket krijg je via jouw gynaecoloog, in je kraamkliniek of in enkele regio’s bij jouw apotheker bij de geboorte van jouw kleine kapoentje.

Ik heb mijn doos niet ontvangen, meer info
Mijn geboorte

Aangeboden als baby ongeveer 4 maanden oud is

De Roze Doos Mijn Eerste Maanden

Baby groeit en zijn behoeften veranderen.

Je baby is nu enkele maanden oud. Ben je op zoek naar informatie over de gezondheid, voeding en het welzijn van jouw baby en wil je graag nieuwe producten uitproberen? Wij helpen jou met De Roze Doos Mijn Eerste Maanden

Waar kan ik deze geschenkdoos ontvangen?

Ben je nog niet ingeschreven bij de Roze Doos ? Schrijf je hier dan vlug in en we sturen jou De Roze Doos: Mijn Eerste Maanden als je baby tussen 3 en 5 maanden oud is.

Ik heb mijn doos niet ontvangen, meer info
Mijn Eerste Maanden

Aangeboden als je baby 1 jaar wordt

De Roze Doos Mijn Eerste Verjaardag

De eerste verjaardag van je baby: een feest om nooit te vergeten!

1jaar! Baby zal zijn eerse kaarsje uitblazen, de eerste verjaardag van je baby verdient een knalfeest! Daarom verwennen we graag baby en mama met dit geschenkpakket.

Waar kan ik deze geschenkdoos ontvangen?

Ben je nog niet ingeschreven bij de Roze Doos ? Schrijf je hier dan vlug in en we sturen jou een persoonlijke uitnodiging als je peuter tussen 12 en 15 maanden oud is om jouw geschenkdoos te gaan halen bij jouw C&A. Bovenop krijg je 20% korting bij C&A op de kindercollectie!

Ik heb mijn doos niet ontvangen, meer info
Mijn Eerste Verjaardag

Aangeboden als je kind 3 jaar wordt

De Roze Doos Mijn Eerste schoolherinneringen

Eindelijk is het zover !

3 jaar! Weer een grote mijlpaal in het leven van je kleuter. En ook op dit moment zijn wij aanwezig. In deze doos vind je nuttige informatie, staaltjes en kortingsbonnen voor jou en je kleuter.

Waar kan ik deze geschenkdoos ontvangen?

Ben je nog niet ingeschreven bij de Roze Doos ? Schrijf je hier dan vlug in en we sturen jou een persoonlijke uitnodiging als je kleuter tussen 3 en 3,5 jaar wordt om jouw geschenkdoos te gaan halen bij jouw C&A. Bovenop krijg je 20% korting bij C&A op de kindercollectie!

De volgende verdeling zal plaatsvinden tussen 19 november 2022 en 18 december 2022.

 

Ik heb mijn doos niet ontvangen, meer info
Mijn Eerste schoolherinneringen