Baby Weegschaal


Geschreven op 24/01/2023 door Family Service,
Gewijzigd op 24/01/2023

< Voor: Maagd  || Van 23 september tot 22 october || Na : Schorpioen>

 

Introductie

Weegschaal-kinderen, geboren tussen 23 september en 22 oktober, staan gekend om sociaal, diplomatisch en evenwichtig te zijn. Ze hebben een sterk vermogen om beide kanten van een situatie te begrijpen en vrede te handhaven. Ook zijn ze zeer esthetisch en houden ze ervan om zich te omringen met mooie dingen. Ten slotte hebben ze behoefte aan harmonie in hun leven en hebben ze de neiging om zeer sociaal te zijn.

Relatie tussen baby en ouders

De ouders van een Weegschaal-kind kunnen een diplomatieke en evenwichtige relatie met hun kind verwachten. Weegschalen hebben steun nodig om de rust in hun leven te bewaren alsook duidelijk grenzen zodat ze zich veilig voelen. Het is van groot belang om hen te helpen hun zelfvertrouwen te ontwikkelen en te focussen op de successen in plaats van de mislukkingen.

De baby Weegschaal op school

Wanneer Weegschalen naar school gaan, zijn ze vaak zeer sociaal en kunnen ze goede vrienden en bondgenoten zijn voor hun klasgenoten. Ze hebben een groot vermogen om beide kanten van een situatie te begrijpen en vrede te handhaven. Soms kunnen ze moeite hebben met het nemen van beslissingen, het is dus belangrijk om hen te helpen met de ontwikkeling van deze vaardigheid.

 

Sport en spel

Weegschalen houden van activiteiten die hun mentale en fysieke stimulatie bevorderen alsook hun gevoel voor harmonie en esthetiek ontwikkelen. Hierdoor waarderen ze muzikaal speelgoed, puzzels, bordspellen, muziek en theater. Ook worden ze aangetrokken door sporten, zoals (ritmische) gymnastiek, (moderne) dans en kunstrijden.

De belangrijkste kenmerken van de baby Weegschaal

Diplomaat, sociaal, evenwichtig, begrijpt beide kanten van een situatie, handhaaft vrede, esthetisch, houdt ervan om zich omringen met mooie dingen en heeft behoefte aan harmonie

De astrologische kenmerken van het sterrenbeeld Weegschaal

  • Planeet: Venus
  • Metaal: Koper
  • Steen: Opaal, Roze toermalijn
  • Cijfers: 6 en 9
  • Kleur: Roze

Celebrities die onder het teken Weegschaal geboren zijn

Mahatma Gandhi, Gwyneth Paltrow, Jenna Ortega, Ryan Reynolds,...