Zwitsal testing mums 540x407
favorieten
Babyverzorging

Onze Testing Mums zijn fan van Zwitsal


Geschreven op 12/08/2022 door La Rédaction,
Gewijzigd le 12/08/2022 Artikel geschreven in samenwerking met: Zwitsal

Niets is zo zacht als een babyhuidje. Als ouder weet je als geen ander hoe waar dit is, maar ook hoe belangrijk het is om de juiste verzorging te gebruiken zodat de delicate huid van je kleintje soepel en gezond blijft. Daarom kregen 20 gemotiveerde Testing Mums van ons de taak om gedurende 3 weken een reeks aan klassieke Zwitsalproducten te testen en hun mening met ons te delen. Dit is wat zij ervan vonden.

Profiteer van voordelen tot 800€, praktische en onmisbare tips
talrijke stalen, gratis dozen

Zwitsal helpt ouders al bijna 100 jaar bij de verzorging van hun baby met hun milde, veilige en zachte producten die het huidje van de kleintjes babyzacht houden. Hun volledig gamma aan producten is dermatologisch getest om de kwaliteit en de mildheid van hun producten te garanderen. Bovendien zijn alle crèmes, poeders en oliën hypoallergeen en pH-huidneutraal.

Om mama’s te kunnen helpen bij de verzorging van hun kleine spruit, is het voor Zwitsal uiteraard belangrijk dat de mama’s en hun baby’s altijd tevreden zijn met hun producten. Daarom vroegen ze aan een enthousiast testpanel met 20 van onze mama’s om 9 klassiekers uit te testen, zoals hun shampoo, bodylotion en zachte crème. Achteraf delen onze testmama’s hun mening over de producten, zodat Zwitsal deze informatie kan gebruiken om hun producten te verbeteren in de toekomst. Zo groeien ze samen met jouw baby.

Dat Zwitsal nog steeds geliefd is bij mama’s en hun kleine baby’s blijkt ook uit de resultaten van onze vragenlijst. Alle mama’s waren positief over de producten: ze zijn gemakkelijk te gebruiken en te doseren en de mama’s zijn tevreden over de werking op hun kindje. De lievelingsproducten van de mama’s waren onder andere het badschuim (want ook mama’s houden van een schuimbadje), de badolie (ideaal als je baby een droge huid heeft) en de shampoo (prikt niet, schuimt goed en ruikt heerlijk!). De leukste eigenschap van de Zwitsalproducten? Daarover zijn de mama’s unaniem: de geur. De vertrouwde Zwitsalgeur werd door iedereen aangehaald als de beste eigenschap van de producten, maar ook de verpakking, de textuur en zachtheid van de producten zijn een groot pluspunt.

Ook over het merk Zwitsal hadden de mama’s veel lof. Zwitsal is volgens hen een betrouwbaar, geloofwaardig en kwaliteitsvol merk, en daarom zouden alle 20 mama’s de producten van Zwitsal aanraden bij anderen. Onze testmama’s houden bovendien van de zonnige uitstraling van de gele flessen en tubes, de handige verpakking en natuurlijk de geur. Wat kan beter? Het deksel van de crèmepot is niet altijd even handig in combinatie met een baby. Ook buiten hun producten biedt Zwitsal waarde: 90% vindt hun website een betrouwbare bron voor informatie over hun kindje en alle mama’s die zijn ingeschreven voor hun nieuwsbrief zijn er tevreden over.

Het verdict is duidelijk, na 100 jaar brengt Zwitsal nog steeds een glimlach op de gezichten van mama’s en hun baby’s. Wil je, net zoals onze Testing Mums, verrast worden met tips, advies en andere leuke voordelen zoals exclusieve promoties? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief van Zwitsal!

Bedankt aan al onze Testing Mums!