Paragraphs

Alline

Baby is aangekomen, maar waar zijn mijn haren gebleven ?

 

Hoewel de komst van een baby een tijd van immense vreugde is, kan het ook gepaard gaan met een verrassend fenomeen: haarverlies. Je zou kunnen opmerken dat je haar in plukken uitvalt tijdens het borstelen of tussen je vingers blijft zitten tijdens het wassen. Om de dichtheid en glans van je haar terug te krijgen, ontdek Alline Procap, een innovatieve vitaminecocktail speciaal ontworpen om de haargroei te bevorderen (1,2), terwijl het tegelijkertijd volume en glans toevoegt.

Alline - banner

 

Zelfvertrouwen terugvinden na de bevalling: onze tips.

 

Na de bevalling kunnen veel nieuwe mama's emotionele onrust en een gebrek aan zelfvertrouwen ervaren. In dit artikel delen we praktische en inspirerende tips om mama's zich terug goed te laten voelen in hun vel en hun nieuwe rol vol vertrouwen te omarmen.

 

Lees Meer

Ontdek Alline procap

 

Alline Procap staat bekend om zijn unieke en gepatenteerde samenstelling die natuurlijke keratine CynaPLUS® combineert met 11 vitamines en 3 mineralen.

Twee capsules van Alline procap per dag leveren 100% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid aan vitaminen en mineralen.

 

Meer weten

Maak kans op een doos van 3 maanden! 

 

Vandaag hebben we besloten om 10 van jullie te verwennen door een uitzonderlijke wedstrijd te lanceren! Jullie zullen de kans krijgen om een doos van 3 maanden van ons topproduct, Alline procap, te winnen.  

 

Ik waag mijn kans

Navigeren door de emotionele achtbaan na de bevalling

 

Na de bevalling ervaren veel ouders een wirwar van emoties, vaak vergeleken met een emotionele achtbaan. Deze periode kan zowel opwindend als uitputtend zijn, maar het is essentieel om te onthouden dat deze gevoelens volkomen normaal zijn. In dit artikel zullen we de emotionele ups en downs verkennen waarmee nieuwe ouders te maken kunnen krijgen en tips bieden om succesvol door deze turbulente periode te navigeren.

 

Lees Meer

De populairste producten van het Alline-assortiment

1Beer C. et al., 2014. 2Zink draagt bij aan de normale synthese van eiwitten (zoals keratine) en het behoud van normaal haar.

Afficher le bouton de partage Off