Baby Stier


Geschreven op 24/01/2023 door Family Service,
Gewijzigd op 24/01/2023

< Voor: Ram || Van  21 april tot 20 mei || Na: Tweeling >

Introductie

Stieren, geboren tussen 21 april en 20 mei, worden beschouwd als volhardend, stabiel en sensueel. Ze hebben een sterk verlangen om te slagen en houden ervan om uitdagingen aan te gaan. Ze zijn ook harde werkers en houden ervan om zich te omringen met aangename en luxueuze dingen. Ten slotte hebben ze stabiliteit en veiligheid nodig om zich volledig te ontplooien.

Relatie tussen baby en ouders

De ouders van een Stier-kind kunnen rekenen op een stabiele en solide relatie. Stieren hebben aanmoediging nodig om hun potentieel te verkennen en hun dromen na te jagen. Het is dus uiterst belangrijk om hen te ondersteunen in hun passies. Echter, ze hebben ook duidelijke grenzen en leiding nodig om zich beter in deze wereld te bewegen.

De baby Stier op school

Wanneer deze kinderen naar school gaan zijn ze vaak zeer hardwerkend en kunnen ze goede leerlingen zijn. Ze hebben een grote capaciteit om snel te leren en zetten hun beste beentje voor. Hun verlangen om te slagen is groot en ze zijn zeer prestatiegericht wanneer ze gemotiveerd zijn. Maar, soms kunnen ze moeite hebben met aanpassing en is het dus belangrijk om hen te helpen met de ontwikkeling van deze vaardigheden.

Sport en spel

Stier-kinderen zijn stabiel en nadenkend. Ze hebben een voorkeur voor speelgoed en activiteiten die hun verantwoordelijkheid en creativiteit ontwikkelen zoals: bouwspeelgoed, handwerkpakketten, bordspellen en poppen. Verder kunnen ze ook genieten van klassiek ballet, gymnastiek, theater en tuinieren. Ze beoefenen ook sporten die vastberadenheid en doorzettingsvermogen vereisen zoals: zwemmen, ritmische gymnastiek en voetbal.

De belangrijkste kenmerken van de baby Stier

Volhardend, stabiel, sensueel, verlangen om te slagen, houdt van het aangaan van uitdagingen, hardwerkend, houdt ervan om zich te omringen met aangename en luxueuze dingen, heeft stabiliteit en veiligheid nodig om zich te ontplooien.

De astrologische kenmerken van het sterrenbeeld Stier

  • Planeet: Venus
  • Metaal: Goud
  • Steen: Turquoise, Saffier
  • Cijfers: 2 en 6
  • Kleur: Groen

Celebrities die onder het teken Stier geboren zijn

George Clooney, Adele, Audrey Hepburn, Barack Obama,...