Paragraphs

Met een kleintje in huis zijn er al genoeg dingen waar je overna moet denken. Hoe fijn als het avondeten daar niet bij hoort? Met een maaltijdbox zet je zonder moeite een lekkere voedzame maaltijd op tafel.

Ervaar het gemak van HelloFresh!

Ontbijt, lunch of avondeten, snel op tafel of uitgebreid kokkerellen - op het HelloFresh-menu vind je voor elk moment wat lekkers. Kies uit een uitgebreid menu en krijg de beste verse ingrediënten thuisbezorgd. Zo kook je elke dag lekker vers en gevarieerd voor het hele gezin. Met de code HELLOFAMILY95 krijg je exclusief tot wel 95.- korting op je eerste 4 maaltijdboxen*.

Bestel nu met korting

Ervaar het gemak van HelloFresh!

Voor ieder wat wils!

Krijg alles wat je nodig hebt om verse maaltijden op tafel te zetten voor jou en je kleintje bij je thuisbezorgd.

*Actievoorwaarden: Bij het inwisselen van de kortingscode ga je een flexibel HelloFresh-lidmaatschap aan en krijg je tot € 95 korting verdeeld over je eerste 4 boxen: € 20-50 op box 1, € 10-20 op box 2, € 10-15 op box 3 en € 5-10 op box 4. De korting is afhankelijk van de grootte van je box. De eerste bezorging is gratis, daarna betaal je bezorgkosten. De kortingscode is enkel voor nieuwe klanten en klanten die hun lidmaatschap meer dan 1 jaar geleden hebben opgezegd. De korting geldt voor de maaltijdbox excl. toeslagen of extra producten. Opzeggen en pauzeren kun je afhankelijk van de bezorgdag uiterlijk 3 tot 6 dagen voor de bezorging doen. Op het lidmaatschap geldt een herroepingstermijn van 14 dagen. Ga voor meer informatie naar HelloFresh.be/algemene-voorwaarden