Paragraphs

Kies je voor luiers en luierbroekjes van Boni Selection omdat ze de goedkoopste zijn? Omdat de kwaliteit uitstekend is? Of omdat ze het EU Ecolabel dragen? Wat de reden ook is, je koopt ze nu extra voordeling met je kortingsbon uit De Roze Doos.

Ontdek Boni Selection luiers en krijg -20% korting

Onze luiers zijn vrij van parfum, lotion en allergenen. De zachte binnen- en buitenlaag helpen lekjes en irritatie te voorkomen. En dankzij de goede pasvorm en uitsnijding rond de navel geniet je baby van optimaal comfort.

Ontdek het assortiment!

Via de vochtigheidsindicator op de kleine maatjes, weet je op tijd wanneer de luier vochtig is en dus ververst moet worden. Voor de maten 4-5-6 bestaat er ook een 'plusversie' van de luiers. Die hebben een hoger absorptievermogen, ideaal voor 's nachts.

Sla je voorraad in met -20% korting

Baby Boni

Kleine voetjes, grote stappen. Met het Baby aan Boord-programma ondersteunt Colruyt jullie graag met kortingsbonnen, workshops, tips & tricks ... Registreer je nu en ontvang korting op voedings- en op verzorgingsproducten voor je baby en informatie over babyvoeding.

Registreer je

Uitstekende kwaliteit, nu met 20% korting. De luiers voorkomen lekjes en irritatie, en zijn vrij van parfum, lotion en allergenen. Probeer ze nu met de bon uit De Roze Doos!

Ga naar boni luiers