Enceinte se sentir belle et glamour 1_0
favorieten
Zwangerschapszorg

Voel je mooi tijdens je zwangerschap!


Geschreven op 12/08/2022 door La Rédaction,
Gewijzigd op 12/08/2022

Je mooi voelen tijdens je zwangerschap is erg belangrijk. Je voelt je vaak moe, je komt bij en wordt overal wat ronder. Daarom geven we je graag een paar tips om je ook met je dikke buik mooi en aantrekkelijk te voelen.

Profiteer van voordelen tot 600€, praktische en onmisbare tips
talrijke stalen, gratis dozen

Een nieuw kapsel?

Je staat op het punt om mama te worden en dat belooft je leven erg te veranderen. Heel wat vrouwen trekken die lijn door naar hun uiterlijk en schaffen zich een nieuw kapsel aan. Je haar kan bovendien lijden onder de zwangerschap, een extra reden om het erop te wagen! En vergeet ook je accessoires niet!

Accentueer je look met make-up

Heb je last van een doffe huid of zie je er wat bleekjes uit? Aarzel dan niet om make-up te gebruiken. Blush geeft je extra gloed, wat eyeliner opent je blik, mascara laat je sprankelen en een felle lippenstift voorziet je in een stralende glimlach! Verwen jezelf met een make-upsessie in een schoonheidsinstituut of laat je adviseren in de parfumerie.

Verwen je lichaam!

Tijdens je zwangerschap is het belangrijk goed voor je lichaam te zorgen. Hydrateer en masseer je buik, heupen, billen en benen regelmatig met een plantaardige olie of een crème met een lichte en frisse geur.

Durf je sexy te kleden

Kies voor kledij die je er op je best laten uitzien. Zijn je borsten plots veel groter, maak er dan gebruik van! Je accentueert ze met en v-vormig decolleté of een laag uitgesneden jurk. Pimp je outfit met oorbellen, kettingen en armbanden. Aarzel ook niet om een strakke broek te dragen. Veel merken hebben aandacht voor toekomstige moeders en bieden heel wat keuze. Ook een strakke stretch jurk met een leuke riem accentueert je buikje mooi.

Tijdens je zwangerschap is ook je lingerie aan een update toe. Kies bh’s die comfortabel zitten en je zelfvertrouwen geven. Ook hier is de keuze groot. Combineer je nieuwe setje met een comfortabele pyjama of een leuke babydoll!

Word een mama, blijf een partner

De baby die in je buik groeit, krijgt natuurlijk jouw volledige aandacht. Maar vergeet ook je partner niet! Blijf verlangen naar elkaar, intieme momenten delen en verras elkaar met kleine attenties.

Actief zwanger zijn

Blijven bewegen, in vorm blijven en doen wat je leuk vindt is enorm belangrijk. Zelfs in sneakers kan je stralen en je aantrekkelijk voelen. Het belangrijkste is vooral dat je jezelf blijft!